Luduș: Tarife noi pentru prestări de servicii Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 783 Vizualizări

Luduș: Tarife noi pentru prestări de servicii

Direcția „Drumuri. Intervenții. Transport și Zone Verzi” (DITZV) din cadrul Primăriei Orașului Luduș este dotată cu o mare diversitate de mijloace auto, utilaje și echipamente necesare pentru intervenții în cadrul rețelei stradale și a dotării edilitare a orașului. Liviu Popa directorul „DITZV”, a comunicat Legislativului local „că de multe ori suntem solicitați de diverse persoane fizice și juridice să asigurăm diferite servicii – transport, transport specializat, deszăpeziri, cosit, trasare, marcaje rutiere, tuns gard viu, excavări, etc., se impune adoptarea unei hotărâri de Consiliu pentru aprobarea tarifelor de închiriere”.

Despre tarifele propuse pentru anul 2023, Liviu Popa precizează că acestea au fost fundamentate ținându-se cont de tarifele practicate de agenții economici, de consumuri (carburanți, ulei, piese de schimb, etc.) de cheltuielile cu amortizarea. În ședința Legislativului local a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru prestările de servicii cu mijloacele auto, utilajele și echipamentele din dotarea Direcției „Drumuri. Intervenții. Transport și Zone Verzi”, tarife pentru prestațiile specifice realizate de către autoritatea de autorizare; tarife practicate pentru organizarea și funcționarea serviciului de transport în regim de taxi; tarife practicate pentru organizarea și funcționarea serviciului public de ecarisaj și de gestionare a câinilor fără stăpân, precum și taxa de utilizare a capelei din orașul Luduș.

Nivelul propus pentru anul 2023 nu are creșteri semnificative, motiv pentru care consilierul local Sorin Olimpiu Hățăgan a dorit să știe dacă tarifele propuse acoperă costurile.

„Acest serviciu pe care îl oferim cetățenilor orașului Luduș este organizat ca serviciu public pe care îl asigurăm ludușenilor și în aceste condiții nu așteptăm să înregistrăm mari beneficii”, a răspuns Liviu Popa.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat de aleșii locali cu 16 voturi „pentru” și o „abținere” (Ioan Călugăr).

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE