Fabrică nouă în județul Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6387 Vizualizări

Fabrică nouă în județul Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Înființare fabrică de brichete în localitatea Ideciu de Jos, județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Ideciu de Jos, satul Ideciu de Jos nr. 118, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș în data de 8 iunie 2023, investiția aparține societății LGM Brichet Ideciu SRL Ideciu de Jos și prevede construirea unei construcții cu un singur nivel, cu o suprafață construită de 244 de metri pătrați.

”Structura construcţiei va fi din cadre de beton cu zidărie BCA, structură metalică cu pereți tip sandwich și acoperiș tip tablă metalică. Se propune de asemenea şi efectuarea unor lucrări conexe necesare funcţionării: realizarea unei platforme de acces auto, terasă (şopron) acoperită de dimensiunea de 10 x 20 metri, construirea unei împrejmuiri cu o lungime de 190 de metri liniari. Hala de producție va fi echipată cu o linie de producere a brichetelor utilizând ca materie primă rumeguș și resturi vegetale de lemn”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE