Programul divizionarei A de baschet masculin CSM Târgu Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 467 Vizualizări

Programul divizionarei A de baschet masculin CSM Târgu Mureș

Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a anunțat pe pagina oficială a clubului programul perioadei competiționale. Înainte de primul tur al Cupei României vor avea loc câteva meciuri amicale, care se vor disputa în perioada 15-17 septembrie la Târgu Mureș.

În 23 și 24 august echipa mureșeană de baschet va juca două meciuri pe teren propriu împotriva echipei SCM Timișoara. Rezultatul acestui meci nu va conta, fiind primele două meciuri de pregătire cu un lot restrâns. În 1-2 septembrie, mureșenii vor juca la Târgu Jiu, iar apoi, în 9-11 septembrie vor juca la Sibiu la Memorialul ”Elemer Tordai”.

„În aceste meciuri amicale important este să intrăm în formă până începe Cupa României. Sper ca prin aceste meciuri să fixăm toate problemele tactice și să ne unim ca echipă, să îi ajutăm pe cei doi jucători noi veniți să se integreze cât mai bine și să ne găsim ritmul pentru Cupa României”, a declarat antrenorul echipei, George Trif care speră într-o calificare în premieră în Final VIII a Cupei.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE