Investiție cu peste 1.400 de panouri fotovoltaice în Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1227 Vizualizări

Investiție cu peste 1.400 de panouri fotovoltaice în Târgu Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, într-o ședință de lucru, că proiectul ”Realizarea unei capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară”, propus a fi amplasat în localitatea Târgu Mureş, strada 8 Martie nr. 38, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 8 ianuarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății Comppil Mureș SA Târgu Mureș, va avea o putere finală de 750 kW și va fi realizată pe un teren în suprafață de circa 6.057 de metri pătrați.

”Pentru realizarea acestei investiții sunt necesare următoarele lucrări: montare structură metalică direct pe acoperiş cu prindere mecanică, structura metalică fiind galavanizată pentru rezistența în timp; montarea pe structura metalică a 1.416 bucăți de panouri fotovoltaice de 540 Wp pe suport metalic special galvanizat, cu înclinaţie de 15 grade, cu deviere maximă de la azimut de 0 grade, cu o orientare sudică, prinderea panourilor pe grinzile metalice se va face cu cleme speciale din aluminiu; montarea pe peretele clădirii a 12 bucăți de invertoare trifazate de tip SUN2000 60KTL-M0 (480 a.c.), şi a 2 bucăți de invertoare trifazate de tip SUN2000 15KTL-M2, a unui tablou electric de protecţie c.a. și c.c. la supratensiune atmosferică şi la supracurent”, se menționează în document.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE