Share
Home / Social / Apel către târgumureșeni să-și curețe terenurile şi spaţiile verzi aferente

Apel către târgumureșeni să-și curețe terenurile şi spaţiile verzi aferente

Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Târgu-Mureș, le adresează cetățenilor rugămintea ca, acolo unde se impune, în gospodăriile particulare, individuale, să-și cureţe terenurile şi spaţiile verzi aferente.
„Lucrătorii care efectuează activitatea de curăţenie în oraş nu pot pătrunde pe proprietatea privată a cetăţeanului. Fiecare concitadin de-al nostru este obligat, până la urmă şi moral, să-şi cureţe perimetrul aferent proprietăţii sale. Mai menţionez un lucru la fel de important şi anume, că, în cazul în care deşeurile rezultate din efectuarea curăţeniei în gospodăriile particulare nu vor fi depozitate în locurile special amenajate, acestea riscă să nu mai poată fi ridicate şi transportate. Aceasta deoarece utilajele nu pot acţiona în aceeaşi zonă ori de câte ori cetăţenii depozitează necontrolat deşeurile vegetale sau de altă natură”, a explicat Claudiu Maior într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rotary Club Târgu-Mureș Maris, 10 ani de proiecte comunitare

Rotary Club Târgu-Mureș Maris și-a serbat aniversarea de 10 ani în prezența membrilor celorlalte cluburi …

Share
Share