Share

Home / Business / Controale ITM la transportatori rutieri

Controale ITM la transportatori rutieri

În perioada 19 – 29 noiembrie, la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş s-a desfășurat Campania națională privind respectarea de către transportatorii rutieri a prevederilor legale referitoare la încheierea și executarea contractelor individuale de muncă, a timpului de muncă și de odihnă a conducătorilor auto (lucrători mobili), a legislației și a directivelor europene ce vizează detașarea lucrătorilor în cadrul prestării de servicii transnaționale, cod CAEN 4941 – Transporturi rutiere de mărfuri, cod CAEN  4931 – Transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători.

“Cu această ocazie au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, 2 avertismente și 2 amenzi în cuantum de 21.500 de lei și s-au dispus 5 măsuri”, a precizat jrs. Eva Man, inspector şef al ITM Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Salarii nete mai mari pentru angajaţii din construcţii

Declararea de către Guvern a sectorului construcțiilor “prioritar” pentru economie aduce, pentru 10 ani, începând cu 1 …

Share
Share