Desteptarea si la munca, stimati consilieri locali din Sighisoara! Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Desteptarea si la munca, stimati consilieri locali din Sighisoara!

alex_poza_noua_4f4733.jpgNu cred ca gresesc atunci când afirm ca fiind început de an, unul din subiectele prioritare ale administratiei judetene si ale celor locale ar trebui sa fie cel referitor la bugetul pe 2010. Motivul nu e greu de intuit si anume ca orice gospodar destoinic îsi face vara sanie si iarna car. Transpusa în administratie, zicala ar suna în felul urmator: orice primar sau consilier local care se respecta si mai ales care îi respecta pe cetatenii care i-au acordat cândva votul, trebuie sa cunoasca schita bugetului pentru anul în curs: ce venituri si cheltuieli sunt estimate, care sunt sursele de realizare a veniturilor si ce investitii vor fi realizate în comunitate.
Simplu ca buna ziua! Nu si la Sighisoara se pare, unde am prins „în ofsaid” vreo câtiva consilieri locali, care nu stiau ca proiectul de buget a fost afisat pe site-ul primariei din localitate pentru a fi analizat de contribuabili, în vederea dezbaterii publice, care va fi organizata la sediul municipalitatii în aceasta luna.
“Nu pot sa va dau nicio opinie deoarece nu am ajuns înca sa îl studiez. Înca nu am nici o informatie referitoare la acest subiect”, ne-a spus Cristian Ciucan, presedintele comisiei pentru studii si prognoze economico-sociale, buget, finante, administrarea domeniului public si privat din cadrul consiliului local Sighisoara.
Poftim??? Declaratia ne-a lasat masca pe toti din redactie. Pai daca presedintele comisiei de buget finante e complet pe dinafara când vine vorba despre buget, ce asteptari sa mai ai de la ceilalti consilieri locali cum ar fi Gall Erno si Ioan Adascalitei care l-au luat si ei pe “habar n-am în brate”?! Si poate lista ar fi fost mai lunga, dar am sunat doar trei consilieri…
Desteptarea, domnilor! Comunitatea sighisoreana asteapta sa faceti ceva pentru ea si nu pe ea!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE