Proiect finalizat cu succes Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Proiect finalizat cu succes

proiectSC Agrostem SRL, în parteneriat cu Societatea Naţională a Apelor Minerale SA, Ioanida Turism SRL, Luca Agrotex SDR L, Asociaţia pentru Formare, Educaţie, Dezvoltare şi Formare – Eurofed finalizează, în data de 24 decembrie 2015, proiectul „De la subzistenţă la durabilitate – sustenabil!”, finanţat în cadrul Axei 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.2. „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane si ocuparea forței de muncă”, prin contractul de finanţare POSDRU/184/5.2/S/154881.

Obiectivul general al proiectului este facilitarea accesului pe piaţa muncii a 500 persoane din mediul rural din fostele zone industrializate aferente regiunilor Nord-Vest şi Centru: judeţele Mureş, Alba, Bistrita Năsăud şi Bihor, prin dezvoltarea competenţelor profesionale şi anteprenoriale, creşterea gradului de informare privind evoluţia pieţei muncii, furnizarea de servicii de consiliere, formare profesională, mediere şi asistenţă în domeniul antreprenorial, în vederea promovării sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale. Proiectul s-a implementat pe o durată de 10 luni. “Activităţile proiectului, constând dintr-un program integrat de măsuri active de ocupare, s-au desfăşurat în două regiuni, Nord-Vest, și Centru, şi au vizat informarea/constientizarea şi consilierea în carieră a 500 de persoane”, a precizat Alin Crişan Nicuşor, manager de proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 5.536.306 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 5.258.937,07 lei, iar contribuţia solicitantului și partenerilor este de 277.368,93 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE