JCI Târgu-Mureș susține implicarea tinerilor în proiecte locale pentru comunitate Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

JCI Târgu-Mureș susține implicarea tinerilor în proiecte locale pentru comunitate

jciAvând misiunea de a le crea tinerilor oportunităţi de dezvoltare, de a-i provoca să genereze schimbări pentru a deveni mai activi şi mai încrezători, Junior Chamber International, filiala Târgu-Mureş, organizează mâine, 15 martie, de la ora 18,30, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș, o întâlnire la care vor lua parte toți voluntarii JCI Târgu-Mureș. Evenimentul își propune să recruteze noi membri, tineri și nu numai, care să se implice în proiectele locale pentru comunitate.

Tinerii din JCI încurajează antreprenoriatul prin educaţie, schimbul de experiență și doresc să responsabilizeze comunitatea prin proiecte sociale. Mureșenii sunt invitați să participe la acest eveniment din mai multe motive. În primul rând, pentru a cunoaște echipa JCI Târgu-Mureș. Apoi, pentru a fi puși la curent cu activitățile pe care organizația mureșeană le desfășoară în sprijinul comunității locale. Totodată, participanții pot deveni membri JCI Târgu-Mureș. Organizația le oferă oportunitatea de a se dezvolta atât pe plan personal cât şi profesional.

Asociaţia de tineri cetăţeni activi JCI Târgu-Mureş este un motor de schimbare care încurajează antreprenoriatul prin educaţie, mentorat şi schimb de experienţă, implicând şi responsabilizând comunitatea. „Evenimentul JCI Meet-up este destinat recrutării de noi membri. Suntem în căutare de spirite tinere care doresc să facă parte din schimbarea pozitivă pe care noi o aducem comunității și care să dorească să se dezvolte personal într-un mediu sănătos și propice. De ce JCI Târgu-Mureș? Pentru că facem parte dintr-o platformă internațională, acest atu spune deja foarte multe lucruri despre noi, pentru că proiectele noastre vizează comunitatea locală, pentru că ideile tuturor membrilor sunt ascultate și puse în aplicare, pentru că suntem cetățeni activi și încercăm să aducem schimbări pozitive prin exemplul pe care îl dăm. Ce veți putea afla de la evenimentul meet-up? Veți afla ce este JCI, veți afla cine sunt membrii din spatele acestei organizații și ce părere au oamenii care au intrat în contact cu noi, despre JCI. În cadrul evenimentului, vor fi prezentate atât proiectele noastre active și ideile noi de proiecte cât și activitățile noastre interne și modul de organizare a JCI Târgu- Mureș”, a precizat Alexandra Botoș, reprezentanta JCI Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE