Share

Home / Business / Parc de aventură, în pregătire la Sighişoara

Parc de aventură, în pregătire la Sighişoara

parcPrimăria municipiului Sighişoara a preluat pe Lista proiectelor individuale ale Unităţii Administrativ-Teritoriale Municipiul Sighişoara pentru perioada de programare 2014-2020 amenajarea unui „Parc de Aventură Sighişoara”.

Proiectul prevede realizarea unui parteneriat public-privat între Fundaţia „Pentru Familia Creştină” şi Primăria municipiului Sighişoara în vederea înfiinţării unei ferme terapeutice şi a unor ateliere pentru tineri, inclusiv pentru tineri cu dizabilităţi, precum şi a unui parc de aventură, în zona Aurel Vlaicu. „Contribuţia municipalităţii va consta din amenajarea drumului de acces şi conectarea zonei la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Fundaţia „Pentru Familia Creştină” va pune la dispoziţie  pentru acest proiect trei terenuri cu suprafaţa totală 7 hectare”, a precizat preotul lutheran Martin Türk-König, preşedintele Fundaţiei „Pentru Familia Creştină”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Sancțiuni de aproape 70.000 de lei pentru delicte silvice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au aplicat sancțiuni …

Share
Share