Home / Business / Parc de aventură, în pregătire la Sighişoara

Parc de aventură, în pregătire la Sighişoara

parcPrimăria municipiului Sighişoara a preluat pe Lista proiectelor individuale ale Unităţii Administrativ-Teritoriale Municipiul Sighişoara pentru perioada de programare 2014-2020 amenajarea unui „Parc de Aventură Sighişoara”.

Proiectul prevede realizarea unui parteneriat public-privat între Fundaţia „Pentru Familia Creştină” şi Primăria municipiului Sighişoara în vederea înfiinţării unei ferme terapeutice şi a unor ateliere pentru tineri, inclusiv pentru tineri cu dizabilităţi, precum şi a unui parc de aventură, în zona Aurel Vlaicu. „Contribuţia municipalităţii va consta din amenajarea drumului de acces şi conectarea zonei la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Fundaţia „Pentru Familia Creştină” va pune la dispoziţie  pentru acest proiect trei terenuri cu suprafaţa totală 7 hectare”, a precizat preotul lutheran Martin Türk-König, preşedintele Fundaţiei „Pentru Familia Creştină”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiție pentru un acces mai facil la Promenada Mall

Noul proiect de dezvoltare implementat de Promenada Mall Târgu Mureş va contribui la fluidizarea traficului …