UMF Târgu-Mureș stinge lumina Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

UMF Târgu-Mureș stinge lumina

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș se alătură și în acest an instituțiilor publice, companiilor, organizațiilor și celor peste două miliarde de oameni de pe întreg globul pământesc care vor atrage atenția asupra problemelor de mediu prin manifestarea „Earth Hour” – „Ora Pământului”.
Sâmbătă, 25 martie, în intervalul orar 20.30 – 21.30, UMF Târgu-Mureș va opri iluminatul din întreg campusul universitar.
„Sâmbătă, 25 martie, la ora 20.30, dăruim naturii din energia noastră, arătăm că ne pasă și stingem lumina în UMF timp de oră. „Ora Pământului” este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. „Ora Pământului” constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice”, au transmis reprezentanții UMF Târgu-Mureș.
Fotografii de colecție au fost realizate anul trecut, în campusul Universității.
În 2016, „Ora Pământului” a fost susținută de 43 de orașe din România, 7.000 de orașe din 160 de țări la nivel mondial; aproximativ 2 miliarde de oameni au fost implicați sub o formă sau alta în această inițiativă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE