Home / Business / Bilanţul Bursei locurilor de muncă

Bilanţul Bursei locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat vineri, 20 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă în mai multe locaţii din Târgu-Mureş, Reghin, Târnăveni, Sighişoara, Luduș și Sovata.

„Pentru participare la bursă au fost contactaţi 1.200 de angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă şi au participat 95, din care la: Târgu-Mureş – 53, Reghin – 11, Sighişoara- 9, Târnăveni – 11, Luduș – 9, și Sovata – 2. Oferta angajatorilor a fost de 1.205 locuri de muncă, în următoarele meserii: operator mașini unelte, muncitor în confecții, ospătar, bucătar, lucrător comercial, barman, lucrător în alimentație publică, tâmplar, sudor, lăcătuș, mecanic, electrician, agent securitate, șofer, manipulant mărfuri, etc,  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, analist calitate, agent achiziții, programator, asistent manager, proiectant, etc. La bursă au participat 1.289 persoane, din care 397 de șomeri au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă. 33 persoane au fost angajate pe loc, dintre acestea 5 fiind persoane cu studii superioare”, a precizat Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Eficientizare energetică pentru o școală din Mureș

Primăria comunei Nadeș a atribuit, la începutul lunii ianuarie 2021, un contract în valoare de …