Share

Home / Business / Curs Inspector de Resurse Umane

Curs Inspector de Resurse Umane

Metropolitan School organizează în Târgu-Mureș Cursul de Inspector Resurse Umane (cod COR 333304). El este un curs practic adresat tuturor celor care vor să înțeleagă legislația în domeniul resurselor umane, să învețe cum se operează în REVISAL, să afle cum se întocmesc corect documentele specifice activității, deci celor care vor să aibă o perspectivă completă și actuală asupra a tot ce implică evidența muncii într-o organizație.

Cursul are o durată de 3 săptămâni, abordarea este 90% practică (studii de caz, spețe, sesiune de întrebări și răspunsuri bazate pe cazuri concrete), costă 400 lei și se adresează celor cu studii medii. La final veți primi un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (cu valabilitate în peste 60 de state).

Pentru întrebări și detalii suplimentare, puteți trimite un e-mail la metropolitan@curs-calificare.ro sau suna la numărul de telefon 0753 192 525.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ocupabilitate de doar 60% a posturilor didactice de la UMFST din cauza criteriilor de concurs peste media națională

În 20 martie, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie, dr. Leonard Azamfirei, a …

Share
Share