Spațiu de închiriat în Luduş Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Spațiu de închiriat în Luduş

Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș deține un spațiu în suprafață utilă de 165 de metri pătraţi situat în incinta cantinei Liceului, un spațiu corespunzător desfășurării unor activități comerciale. Din punct de vedere urbanistic spațiul este încadrat în zona „A” și aparține domeniului public al orașului Luduș.

Legislativul local al orașului Luduș a aprobat, prin Hotărârea nr. 221 din 19 octombrie 2010, un Regulament privind închirierea bunurilor aparținând unității administrativ-teritoriale Luduș și, conform acestei reglementări, a propus închirierea prin licitație publică deschisă cu strigare, a spațiului de 165 de metri pătraţi situat în orașul Luduș, strada Crinului nr. 2, în vederea desfășurării unor activități comerciale.

În 25 iunie 2019, Consiliul local Luduș a aprobat închirierea spațiului amintit, precum și Caietul de sarcini pentru licitația care va avea loc în ziua de 31 iulie 2019, ora 11.00, la sediul Primăriei orașului Luduș. Cererea de înscriere, taxa de participare împreună cu documentele necesare în vederea participării la licitație se vor depune până în ziua de 26 iulie 2019, ora 15.00 la registratura Primăriei orașului Luduș.

Relații suplimentare se obțin de la Primăria orașului Luduș între orele 9.00 – 12.00 sau la telefon 0265-411.716, persoană de contact Gabriela Fleșar.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE