Primul bloc din cel mai nou cartier al orașului, finalizat de Maurer Residence Business
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1330 Vizualizări

Primul bloc din cel mai nou cartier al orașului, finalizat de Maurer Residence

Dezvoltatorul imobiliar Maurer Residence Târgu Mureș a finalizat luni, 16 decembrie 2019, primele apartamente, respectiv primul bloc din cel mai nou cartier al orașului, iar reprezentanții Primăriei și ai Inspectoratului de Stat în Construcții au admis recepția acestuia.

 

Respectând astfel termenele anunțate la începutul lucrărilor, primele 50 de apartamente au fost finalizate și sunt pregătite pentru familiile care au ales să facă parte din comunitatea Maurer Residence, iar recepțiile vor fi efectuate imediat după sărbătorile de care urmează să ne bucurăm cu toții.

 

150 de apartamente în 2020

 

Apartamentele situate în blocul B1 sunt studiouri cu 1 cameră, cu 2, 3 camere și de tip penthouse, au diferite compartimentări și sunt predate la cheie. Este conceptul care diferențiază în acest moment ansamblul rezidențial Maurer Residence de alte oferte de pe piața locală. Toate apartamentele sunt complet finisate, cu instalații electrice, sanitare și de încălzire funcționale, pardoseală și zugrăveli interioare, personalizate cu finisajele alese de proprietar. Spațiile comune, interioare și exterioare, sunt, de asemenea, finisate complet. Toate acestea sunt realizate, conform proiectului, cu materiale de construcție de ultimă generație, ce garantează confortul noilor locatari.

„Sunt mulțumit că am reușit să ne încadrăm în programul pe care ni l-am propus încă de la început, în ciuda problemelor cu vremea din primăvară, atunci când ploile ne-au întârziat lucrările la fundații. Am recuperat însă și iată în curând le vom preda celor care au avut încredere în noi, cheile a ceea ce de acum înainte va fi, pentru ei, Acasă. Continuăm să ne focusăm pe celelalte blocuri începute, astfel încât, în 2020, să dăm în folosință încă 150 de apartamente”, a declarat Bogdan Oancea, manager general la Maurer Residence Târgu Mureș.

Alte câteva sute de apartamente vor fi construite în următorii ani, în cel ce va deveni orașul din interiorul orașului, un complex modern, pregătit să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor din Târgu Mureș.

Biroul de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș și locul de unde se pot obține toate detaliile proiectului va fi situat, începând cu luna ianuarie, la parterul blocului B1, pe strada Ion Heliade Rădulescu nr 4, vis-a-vis de unitatea militară.

Informații pot fi obținute și de la standul amenajat la Promenada Mall Târgu Mureș, acolo unde poate fi studiată și o machetă fizică a întregului cartier. Este pus la dispoziție și site-ul www.maurerimobiliare.ro, unde pot fi studiate în detaliu proiectele fiecărui tip de apartament, dar și soluțiile de finanțare oferite de dezvoltator.

Maurer Imobiliare este o companie fondată în Brașov de Simon Maurer, cu 14 ani de experiență în dezvoltare imobiliară, cu 7 proiecte  dezvoltate în: Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Cluj-Napoca și Sighișoara.

Maurer Imobiliare – Constructorii de visuri

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE