Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Bissdog, îngeri păzitori ai câinilor fără stăpân

Topul Firmelor Mureșene. Bissdog, îngeri păzitori ai câinilor fără stăpân

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”750 – Activități veterinare” locul 1 a fost atribuit societății Bissdog SRL Ceuașu de Câmpie.

Afaceri de 1,2 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna aprilie 2014, se ocupă cu ”activități veterinare” și este deținută de Godri Janos, care are și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 0,9 milioane lei în 2017 și de 1,2 milioane lei în 2018, profit net de 360.777 lei în 2017 și de 266.327 lei în 2018 și un număr mediu de 5 angajați în 2017, și 11 în 2018.

Adăpost pentru câini fără stăpân

Conform paginii de Facebook a societății, SC Bissdog SRL este o societate comercială care s-a constituit ”pentru capturarea, întreținerea și nu în ultimul rând protecția câinilor fără stăpân.”
”Activitatea noastră constă în deplasări efectuate la solicitarea beneficiarului, de către o echipă formată din personal specializat care se deplasează la fața locului unde se va desfășura acțiunea de capturare a câinilor vagabonzi. Această echipă va gestiona întreaga operațiune de capturare cu ajutorul unor echipamente autorizate de către organele competente”, au precizat reprezentanții firmei.

După ce câinii sunt capturați, aceștia sunt transferați în cuști speciale de transport și ulterior sunt transportați cu o mașină special amenajată pentru transportul câinilor, care se deplasează de la fața locului în Ceuașu de Câmpie, la adăpostul câinilor fără stăpân în condiții de maximă siguranță și cu asigurarea unul confort ridicat.
”La adăpostul de câini fără stăpân, câinii aduși sunt consultați și atent selecționați de către medicul veterinar, iar după consultarea medicală câinii sunt vaccinați dotați cu microcip și transferați în celule special amenajate. Cei care sunt diagnosticați bolnavi sunt adăpostiți separat si tratați. Sunt bine hrăniți si întreținuți corespunzător pe toată durata șederii lor în adăpostul de câini fără stăpân”, au mai menționat reprezentanții SC Bissdog SRL.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noutăți despre Festivalul Tiberius 2024

Distribuie Ediția din acest an a Festivalului Tiberius se va desfășura în perioada 10-17 noiembrie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.