Home / Business / Mircea Oltean, printre personalitățile „Forbes 30 pentru RO30”

Mircea Oltean, printre personalitățile „Forbes 30 pentru RO30”

Anul acesta, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Revoluție, revista Forbes România a decis să realizeze  o listă a celor mai importante personalități de business care au marcat economia românească – „Forbes România 30 pentru RO30”. Pe această listă se regăsește și omul de afaceri Mircea Oltean, directorul general al companiei reghinene IRUM SA..

După ce şi-a făcut un nume în producţia de utilaje forestiere, antreprenorul din Reghin a început să producă şi tractoare româneşti, acesta controlând companiile Irum Reghin și Maviprod. Omul de afaceri Mircea Oltean deține Irum după privatizarea companiei din 1999. Încrezător în forţele proprii şi cu o experienţă vastă în producţia de utilaje forestiere, a hotărât să facă un pas cu adevărat îndrăzneţ: intrarea pe piaţa utilajelor agricole. În toamna anului trecut, Irum a lansat, în anul în care România aniversa 100 de ani de la Marea Unire, primul tractor 100% românesc, ce a fost conceput și construit de inginerii companiei. Astfel, fabrica Irum a adus pe piață tractorul Tagro, un produs 100% românesc, de la idee până la produsul finit. Proiectul a presupus o investiție totală de peste 4 milioane de euro, iar dezvoltarea prototipurilor a implicat cele mai moderne tehnologii, se arată  în articolul publicației  Forbes România.

Foto: www.forbes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului Dafcochim 2021. Lidea, portofoliu vast de hibrizi

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …