Transgaz, demersuri pentru o conductă nouă în Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1033 Vizualizări

Transgaz, demersuri pentru o conductă nouă în Mureș

Conducerea Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale (SNTGN) Transgaz SA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Conductă transport gaze 028 Gănești – Botorca și realizare interconectări între conducta nouă 028 Band – Idrifaia, respectiv 24 Coroi – Botorca – Băcia (vest III), în zona localităților Bahnea și Gănești, inclusiv alimentare electrică a SPC”, propus a fi amplasat în județul Mureș, în extravilanul localității Târnăveni și a comunelor Suplac, Gănești și Băgaciu și în intravilanul localității Gănești, și în județul Sibiu, în extravilanul localității Blăjel.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro, precum și la sediul SNTGN Transgaz SA Mediaș din localitatea Mediaș, Piața C.I. Motaș nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 15.00.

Observațiile publicului se primesc prin poștă sau la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, precum și prin e-mail la adresa ofice@apmms.anpm.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE