Home / Business / Ansamblu rezidențial nou, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Ansamblu rezidențial nou, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru „Întocmire PUZ pentru parcelare teren în vederea construirii unui ansamblu rezidenţial” pe un amplasament din comuna Sângeorgiu de Mureş, sat Sângeorgiu de Mureş, strada Banyai, fără număr, titular Vizi Jozsef, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a APM Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la adresa web apmms.anpm.ro, iar observațiile publicului se primesc la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Recunoștință pentru Eroii din Parohia Merișor

Distribuie În ziua binecuvântată de Dumnezeu când popor român creștin face prăznuirea sărbătorii Înălțarea Domnului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.