Home / Business / Locuri de muncă în IT disponibile în Danemarca

Locuri de muncă în IT disponibile în Danemarca

Angajatorul Hesehus A/S, cu adresa în Englandsgade 24, 5000 Odense C (Danemarca) oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 10  locuri de muncă pentru ingineri de dezvoltare a produselor software (specialişti IT).

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, principalele sarcini sunt: dezvoltarea unor soluţii tehnice complexe în domeniul comerţului electronic, definirea şi estimarea noilor sarcini.

,,Se solicită experienţă în .NET şi ASP.NET, ASP.NET MVC,C#,SQL Server. Se caută persoane motivate care să găsească cele mai bune soluţii pentru cerinţele clienţilor. Se caută persoane fără antecedente penale, cu cazier curat. Se solicită cunoaşterea limbii engleze, cel puţin la nivel B2”, au precizat reprezentanții AJOFM Mureș.

Contractele vor fi pe durată nedeterminată, cu un program de 37 de ore pe săptămână. Angajatorul oferă un salariu lunar brut între 4.700 – 6.000 de euro, plăteşte asigurarea de sănătate și asigură cursuri gratuite de limba daneză. De asemenea, parcarea este plătită de angajator.

Candidaţii trebuie să aplice online pe pagina web www.hesehus.com, până în data de 31 martie.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot viziona oferta accesând pagina web www.anofm.ro sau se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş, la numerele de telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ închidere proiect “ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA NORDIC MONOLIT SRL”

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share