Locuri de muncă în IT disponibile în Danemarca Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 800 Vizualizări

Locuri de muncă în IT disponibile în Danemarca

Angajatorul Hesehus A/S, cu adresa în Englandsgade 24, 5000 Odense C (Danemarca) oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 10  locuri de muncă pentru ingineri de dezvoltare a produselor software (specialişti IT).

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, principalele sarcini sunt: dezvoltarea unor soluţii tehnice complexe în domeniul comerţului electronic, definirea şi estimarea noilor sarcini.

,,Se solicită experienţă în .NET şi ASP.NET, ASP.NET MVC,C#,SQL Server. Se caută persoane motivate care să găsească cele mai bune soluţii pentru cerinţele clienţilor. Se caută persoane fără antecedente penale, cu cazier curat. Se solicită cunoaşterea limbii engleze, cel puţin la nivel B2”, au precizat reprezentanții AJOFM Mureș.

Contractele vor fi pe durată nedeterminată, cu un program de 37 de ore pe săptămână. Angajatorul oferă un salariu lunar brut între 4.700 – 6.000 de euro, plăteşte asigurarea de sănătate și asigură cursuri gratuite de limba daneză. De asemenea, parcarea este plătită de angajator.

Candidaţii trebuie să aplice online pe pagina web www.hesehus.com, până în data de 31 martie.

Pentru informații suplimentare, persoanele interesate pot viziona oferta accesând pagina web www.anofm.ro sau se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş, la numerele de telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247, interior 109.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE