EXCLUSIV! Aages Sângeorgiu de Mureș, demersuri pentru o achiziție în Germania! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2155 Vizualizări

EXCLUSIV! Aages Sângeorgiu de Mureș, demersuri pentru o achiziție în Germania!

Consiliul de Administrație al companiei Aages SA Sângeorgiu de Mureș a decis, într-o ședință care a avut loc în data de 21 decembrie 2021, continuarea procedurilor care au ca obiectiv achiziționarea unui procent din părțile sociale ale unei firme din Germania.

Detalii despre achiziție

În cadrul ședinței au fost prezentate și discutate acțiunile intreprinse pentru finalizarea achiziției unui procent din părțile sociale ale unei firme din Germania, în conformitate o hotărâre anterioară luată în ședința Consiliului de Administrație din data de 5 octombrie 2021.

”S-a solicitat unei firme de audit din România efectuarea unei evaluări a valorii firmei germane, pe baza datelor economice comunicate; raportul de evaluare va fi pus la dispoziția Aages până la mijlocul lunii ianuarie 2022. S-a luat legătura cu o firmă de avocatură din Germania pentru elaborarea Actului Constitutiv al firmei comune, cu respectarea normelor legale din Germania, cu toate clauzele care garantează buna funcționare. Pe baza informațiilor preliminare s-a hotărât suma maximă care poate fi oferită firmei din Germania, pe parcursul negocierilor care vor avea loc la începutul anului 2022”, se arată într-o informare publicată făcută pe pagina web a Bursei de Valori București.

Potrivit sursei citate, la ședința Consiliului de Administrație au participat Molnár Gábor József – președinte, precum și Doki János Tibor, Kolozsvári Zoltán, Törzsök Sándor László și Lucian Savu – membri, care au mai decis ”repartizarea și distribuirea în anul 2022 sub formă de dividende, a unei părți din profit și s-a hotărât ca suma să fie stabilită pe baza rezultatelor financiare anuale pentru 2021.”

Produse ”Made in România”, în peste 25 de țări

Aages SA Sângeorgiu de Mureș s-a înființat în anul 1990 și are ca obiect de activitate proiectarea și fabricarea instalațiilor de încălzire prin inducție pentru o gamlă largă de aplicații. Începând cu anul 2017, firma care în decursul istoriei sale a exportat produse cu marca ”Made in România” în peste 25 de țări ale lumii este listată pe Bursa de Valori București, cu simbolul AAG.

Conform informațiilor furnizate de portalul www.listafirme.ro, în anul 2020 societatea avea un număr mediu de 111 angajați, iar în ultimii cinci ani (2016-2020) a derulat afaceri totale de 132,5 de milioane de lei și a obținut un profit total net de 16,1 de milioane de lei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE