Universitatea de Arte este alături de colegii din Kiev Social
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

Universitatea de Arte este alături de colegii din Kiev

Universitatea Națională de Teatru, Cinematografie și Televiziune I.K. Karpenko-Kari din Kiev a fost un un musafir de seamă al Universității de Arte din Târgu Mureș în cadrul ediției a VII-a a Festivalului Internațional de Teatru Studio- Întâlnirea Școlilor de Teatru, desfășurat la sfârșitul lunii octombrie a anului 2021. Deși desfășurat online pentru colegii din străinătate, Festivalul Studio a reprezentat o modalitate de apropiere pentru studenți și profesori deopotrivă.
Din acest punct de vedere, conducerea Universității de Arte a declarat prin intermediul unui comunicat online faptul că „urmărește cu îngrijorare situația care se desfășoară în prezent în Ucraina. În aceste momente dificile, Universitatea noastră își exprimă solidaritatea și este alături de colegii de la Universitatea Națională de Teatru, Cinematografie și Televiziune I.K. Karpenko-Kari din Kiev”.
În condițiile extreme prin care colegii studenți, actori, profesori, sunt forțați să treacă, Universitatea de Arte din Târgu Mureș își arată sprijinul și oferă găzduire, în limita locurilor de care dispune, atât studenților, cât și profesorilor Universității Naționale de Teatru, Cinematografie și Televiziune I.K. Karpenko-Kari din Kiev care se află în situații dificile în această perioadă de război.
Salutăm acest gest de maximă generozitate!
Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE