Home / Business / Proiect imobiliar în dezbatere publică, în Sântana de Mureș

Proiect imobiliar în dezbatere publică, în Sântana de Mureș

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Sântana de Mureș invită publicul interesat la ședința de consultare a populației pentru documentația ”PUZ – Stabilire reglementare urbanistică pentru construire case de locuit, localitatea Sântana de Mureș, județul Mureș”, pe un amplasament din localitatea Curteni, comuna Sântana de Mureș, beneficiari Cristian Ioan Oprea și Anca Maria Oprea, proiectant Fabio Studio Concept SRL, ce va avea loc la sediul Primăriei Comunei Sântana de Mureș, strada Morii nr. 26, în data de 29 martie 2023, ora 13.00.

”Documentația poate fi studiată la sediul Primăriei comunei Sântana de Mureș, în perioada 16 martie 2023 – 29 martie 2023, între orele 10.00 – 12.00, și pe site-ul comunei la adresa www.sintana.ro. Publicul poate să trimită observații asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei până la data de 29 martie 2023.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Mureș: Împăduriri pe 156 de hectare de fond forestier

Distribuie Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va planta circa 20 de milioane de puieți forestieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.