”Mureșul Imobiliar 2023”: Valserv. Pardoseli sănătoase pentru un stil de viață sănătos Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

”Mureșul Imobiliar 2023”: Valserv. Pardoseli sănătoase pentru un stil de viață sănătos

Cea de-a treia ediție a Conferinței ”Mureșul Imobiliar”, eveniment organizat de cotidianul Zi de Zi și revista economică Transilvania Business, a avut loc joi, 25 mai, în incinta Restaurantului ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș.

Reprezentanți ai autorităților publice locale din municipiul Târgu Mureș și din comuna Sângeorgiu de Mureș, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și alți profesioniști din domenii conexe construcțiilor au dezbătut, timp de aproape trei ore, într-un mod interactiv, atât proiecte de dezvoltare imobiliară și urbanistică, cât și aspecte legate de reglementări legislative, inovații și confort în domeniul imobiliar, infrastructură și chiar strategii și perspective de viitor.

Conferința ”Mureșul Imobiliar 2023”, transmisă live pe pagina de Facebook a cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business, a fost organizată cu sprijinul următorilor parteneri: Fomco Imobiliare, Caparol, Daw Bența, Multinvest Group, Profelis, Bastion Luxury Residence, Villa Vinea, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, Arossa Center, Aliat, Maurer Residence Târgu Mureș, Grupul de Firme Astor-Valpet, Mammoth Stage, True Imobiliare, Home Adimag, Centrul de Sticlă, Atlas Sport, Therezia, Negro, Dauer, Concept 9, Lavandei Residence, Reta Com, BCD Video & Livestream și Pavel Belski, vocea care a asigurat reușita Garden Party-ului de după eveniment.

Valserv. Pardoseli sănătoase pentru un stil de viață sănătos

Ultima parte a conferinței a fost dedicată amenajărilor interioare și exterioare. Primul care a urcat pe scenă a fost Floris Amza, director de vânzări al companiei sibiene Valserv, lider în domeniul furnizării de pardoseli din lemn, smart și ecologice în Transilvania și nu numai, distribuitor exclusiv al producătorului german ter Hurne în această zonă. Valserv deține showroom-uri la Cluj, Timișoara, Sibiu, și intenționează să deschidă altele în acest an, și un depozit la Sibiu, de 10.000m², de unde sunt efectuate livrări în toată țara.

“Promovăm patru game de pardoseli, Hywood, Dureco, Avatara și lemnul clasic stratificat, Sunt pardoseli ecologice, smart și 100% din lemn, cu foarte, foarte multe beneficii, inclusiv sunt rezistente la apă, chiar dacă lemnul nu este prieten cu apa, noi am făcut posibil acest lucru și acestea pot fi montate chiar și în băi. Dezvoltăm proiecte private, dar și pentru instituțiile publice, școli, grădinițe”, a explicat reprezentantul Valserv.

“Hywood este un produs premium, cu garanție pe viață din partea producătorului Ter Hurne. Hywood este o pardosea hibridă din lemn natural, cu o tehnologie smart. De ce smart? Pentru că are câteva straturi la baza ei și în față tehnologia natur protect. Sub acest al treilea strat este o fibră din lemn care, la fel, este rezistentă la apă, iar stratul stabilizator este din lemn de mesteacăn; Avatara este un produs lansat de o lună, un produs rezistent la apă, obținut din materiale organice, biominerale, 100% reciclabil, foarte căutat deja în instituțiile publice, în domeniul imobiliar, fiind apreciat, totodată, pentru rezistența ridicată la trafic – până la 12 Newtoni forța de apăsare la rezistență. Dureco este o altă categorie de pardoseli din portofoliul Valserv, revoluționară, cu tehnologie smart, rezistentă la apă”, le-a trecut succint în revistă Floris Amza. Ar mai fi de menționat că pardoselile Ter Hurne dețin cele mai importante certificări ale institutelor germane care atestă că sunt produse ecologice.

Pentru a promova aceste produse ecologice care ne protejează sănătatea, mai ales în condițiile în care cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem în interior, iar interioarele sunt mai poluate decât spațiile exterioare, potrivit unui studiu al OMS, compania a demarat proiectul ”Pardoseli sănătoase pentru un stil de viață sănătos.

Printre clienții de dată recentă ai Valserv se numără Ministerul Apărării Naționale sau școli din București care au îmbrățișat proiectul ”Școli sănătoase.”

Citește și:

Text: Sanda VIȚELAR, Ligia VORO & Alex TOTH

Foto: Paul VASIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE