Noaptea Companiilor, târg de joburi neconvențional la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 438 Vizualizări

Noaptea Companiilor, târg de joburi neconvențional la Târgu Mureș

Pe 16 noiembrie 2023, în intervalul orar 16.00 – 24.00 are loc la Târgu Mureș un eveniment unic de recrutare – Noaptea Companiilor. Este vorba despre un târg de joburi neconvențional, în care companiile participante își deschid porțile pentru potențialii candidați.

Aplicanții vor avea ocazia să experimenteze pe viu cultura organizațională, condițiile de lucru și mediul din companiile locale. Vor călători cu autobuze special pregătite între sediile companiilor, unde vor participa la tururi ghidate, vor interacționa cu angajații și managerii și vor lua parte la workshop-uri tematice și prezentări interactive.

”Este o modalitate inovatoare de a face recrutarea, care aduce compania mai aproape de candidat. Oferă contextul ideal pentru o evaluare directă și sinceră, punând accent pe experiența candidatului. Noaptea Companiilor este ocazia perfectă pentru companii să-și promoveze brandul de angajator și să atragă talente valoroase. Le oferă posibilitatea de a-și prezenta cultura organizațională, valorile, produsele și serviciile într-un mod creativ. Pentru candidați este prilejul de a-și găsi jobul potrivit într-un mediu relaxat și prietenos. Pot interacționa nemijlocit cu potențialii viitori colegi și angajatori. Iar comunitatea locală are de câștigat prin crearea de noi locuri de muncă și oportunități pentru tineri. Un eveniment care pune județul Mureș pe harta inovării în resurse umane”, au transmis organizatorii evenimentului.

Atât companiile cât și candidații interesați să participe la eveniment se pot înscrie pe www.noapteacompaniilor.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE