Vreme călduroasă, dar instabilă în județul Mureș. Se anunță ploi și vânt pe tot parcursul săptămânii Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1046 Vizualizări

Vreme călduroasă, dar instabilă în județul Mureș. Se anunță ploi și vânt pe tot parcursul săptămânii

Marți, 7 mai, vremea devine capricioasă în întreaga țară, dar cu precădere în zona nordică a României. Astfel, cerul va fi marcat de înnorări și precipitații, iar zonal vântul va sufla cu putere și nu vor lipsi nici vijeliile. Aversele vor apărea pe parcursul zilei în Transilvania, dar și în zona Crișanei, Maramureșului și Moldovei și vor avea temporar caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 15-20 litri pe metru pătrat și izolat de peste 35 de litri pe metru pătrat, cu posibile vijelii și grindină.

Vântul va sufla cu putere în zonele montane, iar local și temporar și în celelalte regiuni ale țării, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 20-29 de grade Celsius, iar cele minime între 5-15 grade Celsius.

În Transilvania, temperaturile scad treptat față de valorile termice înregistrate luni. Înnorările își vor face simțită prezența în regiune pe parcursul zilei, cu averse și intensificări ale vântului și este posibil să cadă grindină. În județul Mureș, vremea va fi călduroasă, dar vor apărea precipitații puternice spre seară, averse care aduc cu ele și o ușoară răcire a vremii. Vântul va sufla moderat cu intensificări în zonele montane, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, cea minimă fiind de 13. Vremea se va menține instabilă și în zilele următoare, care vor fi marcate de înnorări și ploi, iar maximele se vor situa între 15-21 de grade Celsius.

(Redacția)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE