Consilieri din Târnaveni, încetati joaca de-a soarecele si pisica! Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Consilieri din Târnaveni, încetati joaca de-a soarecele si pisica!

alex_poza_noua_041b80.jpg
Nu o singura data mi-a fost dat sa vad, în fragila democratie în care ne zbatem de doua decenii încoace, cazuri în care alesii locali sfideaza bunul simt si se dau în stamba fara niciun fel de jena, comportându-se de parca în consiliile locale nu ar reprezenta comunitatea din care fac parte, ci doar interesele proprii sau ale partidelor din rândurile carora provin.
Dupa ce anul trecut scandalurile au fost (e adevarat, nu foarte des, dar au fost…) prezente în consiliul local Târgu-Mures, motivele fiind fie modul de alegere al viceprimarului, fie legalitatea sedintelor la care au participat si votat consilieri de care partidele lor s-au lepadat, circul s-a transferat la Târnaveni.
În luna octombrie 2009, în municipiul de pe Târnava Mica a fost organizata o sedinta extraordinara de consiliu local care nu s-a tinut, în luna noiembrie numarul a crescut la trei (doua ordinare si una extraordinara), în decembrie o sedinta ordinara n-a mai avut loc, iar în urma cu mai putin de o saptamâna o noua sedinta nu s-a mai desfasurat. Motivul? Lipsa cvorumului necesar sau mai pe româneste, sala aproape goala deoarece Octavian Popa, Ovidiu Chindris, Claudia Bota, Alin Cimpoca, Robert Klein, Ioan Micsa, Ioan Pop, Antonya Mihail si Sorin Meghesan nu s-au sinchisit sa participe.
Sigur, am înteles… consilierii au de „jucat” un „meci” între ei, miza fiind fotoliul de viceprimar. Dar promisiunile fata de cetateni sau proiectele de hotarâre care asteapta sa fie votate? Ele nu mai conteaza în ecuatie când vine vorba despre rafuieli politice?!
Astazi la Târnaveni are loc o noua sedinta de consiliu local. S-ar putea sa fie ultima în actualul format, în cazul în care vom asista la un nou chiul în masa. Asa ca, stimati edili, încetati joaca de-a soarecele si pisica si îndepliniti-va misiunea pentru care ati fost învestiti în functie!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE